divendres, 13 de febrer del 2009

Visita del Conseller Joan Saura al parc de Tarragona

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura ha visitat en el dia d'avui les nostres instal.lacions. Aprofitant una visita que ha fet al CECAT, el conseller s'ha atansat fins al parc de Tarragona per saber una mica més sobre nosaltres.


Als voltants de les tres de la tarda, el conseller Joan Saura arribava al parc juntament amb el Secretari General d'Interior Joan Boada i la directora dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau.

Tant el conseller Joan Saura, com la resta de convidats han estat acompanyats en tot moment pel Cap de Regió, Agustí gatell, com pel nostre Cap de Parc, Francisco Núñez. Juntament amb ells, el conseller ha pogut donar una volta per les instal.lacions i conèixer alguns dels nostres companys, així com l'estat actual del parc i dels nostres vehicles, adonant-se de les mancances que tenim ja sigui a nivell d'instal.lacions com a nivell de vehicles, en referència explícita al BUL i a l'UPC.

Seguidament s'ha fet un dinar al més pur estil bomberil, on el conseller Joan Saura ha estat informat de totes les activitats que es realitzaran durant el nostre 150è aniversari. Posteriorment ha dirigit unes paraules al personal assistent, on deixava pal.lesa la seva intenció d'ajudar a tots els nivells i en tot el possible cadascuna de les activitats del 150 aniversari dels Bombers de Tarragona, intentant assistir a tots els actes que li fos possible, que de ben segur seran gairebé tots.


Així doncs, el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura s'ha compromès, malgrat la situació econòmica actual, a satisfer totes les nostres mancances actuals, és a dir, les instal.lacions del parc i algún dels nostres vehicles.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você