dilluns, 2 de febrer del 2009

La Ciclogènesi dispara els serveis del parc

Els bombers del parc de Tarragona van realitzar durant l'última setmana del mes de gener un total de 267 serveis, derivats dels forts vents que varen afectar a tota Catalunya. Aquest fenòmen es coneix amb el nom de Ciclogènesi, que és el conjunt dels processos meteorològics que donen origen a la creació de ciclons, o dit d'un altra manera, un fenòmen poc habitual en el que els vents poden sobrepassar els 200Km/h, l'anomenda tempesta perfecta.

Els serveis es varen repartir de la següent manera: el dissabte dia 24 (torn D) es varen fer 157 sortides, el dia 25 es van fer 38 serveis (torn A), el dilluns 26 es van comptabilitzar 34 sortides (torn B), el dia 27 de gener 24 serveis (torn C) i el dia 28 (un altre cop torn D) 14 serveis.

Dins d'aquests serveis estan inclosos els serveis habituals de focs de vivenda, accidents de trànsit, industries, etc. Així doncs, el parc de Tarragona a tancat aquest mes de gener amb un total de 444 sortides, una bona espenta per començar l'any, que si continua amb aquesta tònica, de ben segur arribarem a les mítiques 3000 sortides.


Gràfiques de les estadístiques

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você