dimarts, 17 de febrer del 2009

Torneig de tennis taula

Avui s'ha celebrat al parc de bombers de Tarragona el torneig de tennis taula corresponent al 150 aniversari. Han participat diferents companys del parc Tarragona i també bombers d'altres parcs, com el cas de l'Ignasi Dalmau de l'Atmella o caps de guàrdia com l'Albert Magaroles.
En un àmbient d'allò més festiu (hi havia esmorzar per tothom!), els participants han fet una mena de lligueta on tothom s'ha enfrontat amb tothom, quedant ben pal.lesa des del primer moment la superioritat del nostre company Eradio González (alias Willy) del torn C.
Per tant el primer lloc ha estat per l'Eradio González. En segona posició ha quedat l'Albert Magaroles. El tercer lloc l'ha ocupat l'Ignasi Dalmau i els nostres companys Victor Centelles i Carles Carré han quedat en quart i cinqué lloc respectivament.

Aquest és el tercer esdeveniment esportiu que organitzen els bombers de Tarragona en conmemoració del 150è aniversari.

2 opina:

Daniel ha dit...

Me n'alegro que els caps de regió, sector, guardia, parc etc, perdin la vergonya i s'apuntin a fer concursos, o en cas campionats de tennis taula. Felicitats bombers de Tarragona de un bobmer juvenil de Viladecavalls.

Anònim ha dit...

Del parc de l´ametlla de mar també va assistir el "Frau"( David Sotoca ), una promesa del tenis taula. jejeje
Molt maco el campeonat.

Un abrazzzzzz

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você