divendres, 11 de novembre del 2011

RESCUE DAYS 2011

Fa tot just una setmana va tenir lloc a les instal.lacions del Tecnoparc de Reus una nova edició dels Rescue Days. Amb motiu del 150è aniversari dels Bombers de Reus, l'empresa Webber Hydraulik amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, van organitzar per primer cop en el nostre país el Rescue Days, unes jornades de técniques d'excarceració en vehicles molt reconegudes i valorades a nivell mundial. 

Un total de 135 bombers arribats d'arreu d'Espanya i de Portugal (60 dels quals pertanyien a la Generalitat de Catalunya) van participar activament en els 9 tallers on s'exposaven diferents escenaris i on els alumnes havien de resoldre vàries situacions amb la col.laboració dels instructors i de les eines proporcionades per Webber Hydraulik. Els 3 companys que van representar al nostre parc eren en Gabriel Cogolludo, l'Alberto Magdaleno i en Xavier Guixé.
 Les jornades que van tenir lloc els dies 4 i 5 de novembre, van ser ignaugurades per la nostra sots-directora General Operativa Anna Martín i clausurades pel Director General de la DGEIPS Jordi Gassió juntament amb l'alcalde de Reus. Aquests Rescue Days van ser un éxit a tots els nivells, tant de continguts, com d'instal.lacions i d'organització. Per aquest motiu l'alcalde de Reus, el senyor Carles Pellicer, es va oferir en nom de la ciutat per a que l'any vinent puguin tornar a celebrar-se aquestes jornades un altre cop a la ciutat de Reus.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você