dilluns, 28 de novembre del 2011

Increment dels accidents nocturns

Vehicle accidentat del passat dimecres a la nit.
Dues persones han mort i dues més han resultat ferides greus en un xoc entre un cotxe i un cavall aquest diumenge a la matinada a Vila-seca (Tarragonès). L'accident s'ha produït poc després de dos quarts de cinc de la matinada al quilòmetre 6 de la carretera C-31B, que va de Tarragona a Salou, quan un cotxe ha impactat contra un cavall que s'havia escapat d'una finca propera i, com a conseqüència, han mort dues persones, i dues més han quedat ferides de gravetat.  

A dos quarts de set ja s'ha pogut retirar el vehicle de la calçada i també les restes de l'animal. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat dues dotacions del parc de Bombers de Tarragona, que han hagut de fer maniobres d'escarceració per poder extreure a les víctimes mortals, ja que han quedat atrapades a l'interior del vehicle sinistrat. Les víctimes es trobaven a la part anterior. 

Aquest és el tercer accident nocturn que es produeix al Tarragonés en els darrers 4 dies. En els altres dos, malgrat haver-hi ferits greus, no es van lamentar víctimes mortals.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você