dilluns, 21 de novembre del 2011

Foc de vivenda a l'Imperial Tarraco

 
A les 07.57 hores del dissabte 19 de novembre, es va rebre al parc de Tarragona l’avís d’un incendi d’habitatge a la Plaça Imperial Tarraco, al centre de la ciutat de Tarragona. 
 
 
 
El foc ha afectat un pis situat a l’àtic de l’edifici, concretament el 5è 2a situat a l’escala B de l’immoble. Una part del fals sostre de la terrassa ha cedit i ha caigut a la vorera de davant l’edifici.
 
 
Una dotzena de vehicles dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc del sinistre i han pogut donar el foc en fase de control en poc més de mitja hora. Com a  mesura preventiva ha calgut desallotjar 40 veïns de la finca.
 

 
Tres persones (dos veïns i un agent de la Guàrdia Urbana) han estat derivades a l’Hospital Joan XXIII amb símptomes d’intoxicació de fum, mentre que sis més han estat ateses al lloc pels serveis sanitaris.
 
 
Bombers, a més d'evacuar les persones de l'edifici i extingir l'incendi, va realitzar posteriorment tasques de ventilació dels pis sinistrat i va valorar si l'estructura de l'edifici havia resultat malmesa.
 
 

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você