dimarts, 19 d’abril del 2011

Nou Cap de Parc

Des del dia 1 d'abril el parc de Bombers de Tarragona conta amb un nou Cap de Parc. Després de que el nostre antic Cap de parc, Francisco Núñez, va decidir anar-se'n com a responsable de Suport de l'Àrea d'Operacions de la Regió de Tarragona, la vacant que va deixar la pasa a ocupar el sergent José Núñez.

El Cap de la Regió d'Emergències de Tarragona, Agustí Gatell, ha confiat amb en José Núñez després d'haver estat durant un temps sergent de torn del parc de Reus i d'haver coordinat als formadors de la Regió de Tarragona. Recordem que el sergent José Núñez ja havia estat comandament del parc de Bombers de Tarragona, havent exercit de cap de torn.

Des d'aquí li volem desitjar al nou Cap de Parc molta sort en la seva nova tasca i que representi el millor possible al parc de Bombers de Tarragona. També volem tenir un record especial pel nostre antic Cap de Parc Francisco Núñez, Xesco per a molts de nosaltres, ja que ha representat amb molta dignitat i professionalitat als Bombers de Tarragona durant aquests darrers anys, i desitjar-li igualment molta sort en el nou càrrec que ocupa.

3 opina:

Roman ha dit...

Voldria desitjar molta sort al nou cap de parc en la nova tasca a realitzar i aprofitar per comntar-li que si li cal sepiolita faci un truc al parc de bombers de Balaguer ja que estem a la seva disposició.
No tinc cap dubte de que el José serà una gran aportació.

Atentament

Roman Pallàs

Unknown ha dit...

Et dessitjo moltes felicitats en el/la nou/va carrec/etapa.

Crec que eres un bon referent com persona/professional/company... en el cos de bombers de Catalunya.

Sempre a la teva dispossició.

El teu company.
JM Naranjo.

Jorge ha dit...

Enhorabona!!!
Us desitjo molta sort en el nou càrrec als dos.

Jorge Redondo

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você