dijous, 28 d’abril del 2011

Agraïment al Cos de Bombers de Tarragona i Reus

Des de la secció d'opinió del diari de Tarragona s'ha elogiat al Cos de Bombers de Tarragona i de Reus com a conseqüència de l'actuació del passat 21 d'abril en el foc de vivenda que hi va haver al carrer Reial. Des d'aquí volem agrair-li al seu autor, Pere Serra Vilas, per les seves paraules d'agraïment. A continuació reproduim el seu escrit:

No es té sempre l’oportunitat d’escriure per poder elogiar la feina ben feta d’alguna persona o col·lectiu, ans tot el contrari, quasi sempre hem de fer-ho, malauradament, de forma negativa.

En aquesta ocasió, però, ho fem en agraïment al Cos de Bombers de Tarragona i de Reus per la rapidesa i pulcritud amb què actuaren en l’extinció de l’incendi originat el propassat dia 21 d’abril en un pis de l’immoble núm. 48 del carrer Reial de Tarragona.

Des del punt de vista professional van actuar impecablement, millor no es podia fer. Però el que volem destacar, sobretot, és el tracte humà mostrat envers els inquilins, els quals es van sentir reconfortats en tot moment per aquests abnegats homes que es juguen la vida contínuament en les arriscades intervencions en què participen.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você