dimecres, 20 d’abril del 2011

Cap de setmana intens

Aquest passat cap de setmana ha estat bastant intens per als Bombers de Tarragona. Dissabte van haver-hi tres focs de vivenda (més un altre en ajuda al parc de Reus), essent el de l'avinguda Roma el de més intensitat, ja que va cremar el menjador de la vivenda el 100%. Fins allà es varen desplaçar vàries dotacions del Parc de Tarragona i l'autoescala de Reus.
A destacar per altra banda el tràgic accident a la N-340 entre un camió i un turisme que es va saldar amb una víctima de 27 anys i tres ferits greus. El xoc es va produir al quilòmetre 1.171,4 de la N-340 al seu pas per la Móra. Aquesta és la setena persona morta a prop d'aquest punt en el que portem d'any. Molt a prop del sinistre va esdevenir fa tot just un mes l'accident en que quatre persones van perdre la vida (dues mares i els seus dos fills). Les causes de l'accident es desconeixen encara que tot apunta a que un dels dos vehicles va envair el carril contrari. En la gestió de l'accident van treballar sis dotacions dels Bombers i cinc dels Mossos d'Esquadra, a més de diferents serveis sanitaris.

I per a finalitzar aquest cap de setmana intens, els Bombers de Tarragona vàren fer l'extinció de
15 turismes en diversos carrers de Tarragona. Entre les 2.48 i les 3.34 hores, van cremar cotxes a l'avinguda Pau Casals, el carrer Baró de les IV Torres, el de Sant Antoni Maria Claret (on vàren cremar 9 vehícles), la de Pin i Soler i prop del quilòmetre 1 de la TP-2031.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você