dimecres, 7 de març del 2012

Foc d'habitatge al carrer Pere Martell de Tarragona

Dues persones han resultat ferides i dues més han hagut de ser ateses per atacs d’ansietat a causa d’un incendi que ha tingut lloc aquesta matinada de dimecres a Tarragona. Concretament, el foc ha tingut lloc cap a un quart de dues de la matinada en un pis del número 7 del carrer Pere Martell. Les quatre persones afectades hi vivien. Les ferides, una dona de 31 anys -en estat greu- i una altra de 26, han estat traslladades amb ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Joan XXIII i al Santa Tecla respectivament. Vuit dotacions dels Bombers han treballat al lloc dels fets i han aconseguit extingir el foc en mitja hora.
 L’incendi ha afectat el 30% d’un pis situat a la segona planta de l’edifici. que té un total de nou plantes. La resta del pis, així com la major part de l’escala, ha quedat afectat pel fum. Els veïns que viuen per sobre del pis afectat han estat confinats als seus domicilis. Els que viuen per sota han estat evacuats, i han tornat a casa poc després de les dues de la nit. Els Bombers han revisat tota l’estructura de l’immoble i han descartat afectacions.
 
 Casualment, unes hores abans, cap a les 20:00 hores del vespre, s’ha produït un altre incendi en un inmmoble del mateix carrer, Pere Martell, en aquest cas al número 49-51, al costat del carrer Reial. L’incendi ha obligat a mobilitzar diversos efectius de Guàrdia Urbana, serveis d’emergències mèdiques i 3 dotacions de bombers del Parc de Tarragona. El foc s’havia declarat al 4t I i ha afectat per complet la cuina de l’habitatge, a més el fum ha afectat la resta del pis. Els bombers han actuat ràpidament i en principi no s’ha vist afectat cap veí per inhalació de fum, ni tampoc ha calgut evacuar l’edifici.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você