dilluns, 30 de gener del 2012

FULL DE RESCAT

El full de rescat és una eina fonamental per millorar el salvament en els accidents de trànsit. Fins el 63% de tots els problemes que es poden trobar els equips de rescat es podrien reduir si els vehicles l'incorporessin.

El full de rescat és una fitxa que incorpora tota la informació tècnica necessària per a poder obrir un vehicle de manera ràpida i segura. Té un format estàndard, vàlid per a tot Europa. Si està accessible dins del vehicle, qualsevol cos de rescat podrà tenir-lo immediatament quan arribi a l’accident, l’entendrà i el farà servir perquè el procés d’alliberament de l’accidentat sigui el més ràpid i segur possible.

El RACC, seguint la línia de fomentar la seguretat viària i reduir la gravetat per accidents de trànsit, ha presentat juntament amb Bombers de la Generalitat i Bombers de Barcelona, el projecte “Full de rescat”. En el marc de la seu del RACC, Sebastià Salvadó, president del RACC; Jordi Gassió, Director general de Prevenció i Extinció d’Incendis de la Generalitat de Catalunya; Joan Aregio, Director del Servei Català de Trànsit (SCT) i Assumpta Escarp, Tinent d’alcalde de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, han argumentat els avantatges que suposa per als conductors portar el full de rescat dins el seu vehicle, i han assistit a la simulació d’una excarceració (rescat) d’un accidentat de trànsit.

Pàgina web del RACC on podeu descarregar el vostre full de rescat.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você