dilluns, 19 d’octubre del 2009

Cursa de Tivissa dedicada als nostres companys David Duaïgues i Pau Costa

El passat diumenge 11 d’octubre va celebrar-se la IV cursa de muntanya de Tivissa, que formava part del circuit català de curses de muntanya i del circuit de muntanya de les Terres de l’Ebre trofeu Pam i Toc.

Aquesta edició anava dedicada al David Duaigües i al Pau Costa, dos dels bombers que ens van deixar en l’incèndi d’Horta de St. Joan d’aquest estiu. Els dos estaven molt vinculats a la cursa, el primer com a corredor i el segon fent tasques en l’organització.

El matí va llevar-se assolellat i molt clar res a veure amb l’edició de l’any passat, on la boira i la pluja foren les grans protagonistes i a les nou abans de la sortida , se’ls va retre homenatge amb un imponent minut de silenci que no va deixar a ningú indiferent. El caliu que hi havia entre els molts bombers presents semblava que ells dos també estéssin entre tots els seus companys.

Els bombers participants en la cursa van fer-ho amb la samarreta vermella del servei per homenatjar-los d’una manera senzilla però emotiva.

Al finalitzar i abans de l’entrega de premis l’organització va fer lliurament d’unes plaques commemoratives als seus familiars, en mig de sentits i mereixedors aplaudiments.

COMPANYS I AMICS, SEMPRE US TINDREM EN EL NOSTRE RECORD!

Informació esportiva de la cursa a:

http://trailrunningmasvirgilicom.blogspot.com/
http://www.muntanyesdetivissa.com/

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você