dilluns, 6 d’abril del 2009

V Concurs de Rescat de Víctimes en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat de Catalunya

Sis dels nostres companys del torn D (Xavi Fau, Paco Cambil, Juanjo Soria, Lluís Domingo, Gabriel Cogolludo i Jaume Aulés) han participat aquest cap de setmana en el Vè Concurs d’Excarceració, que al llarg de tot el cap de setmana s’ha fet al Parc Catalunya de Sabadell i en què hi ha pres part un total de 20 equips.

Després d'haver realitzat les dues maniobres que els hi pertocaven (la estàndard el dissabte i là ràpida el diumenge), l'equip que representava al nostre parc no ha aconseguit cap dels premis als que es podia optar, marxant amb una sensació agri-dolça d'aquest concurs, és a dir, encara que han intentat donar el millor de si, saben que han estat lluny del seu millor nivell.

L'equip de Sabadell ha estat el guanyador, aconseguint el dret de representar el Cos de Bombers de la Generalitat en el Campionat d’Espanya, que es farà a Màlaga els propers dies 6, 7 i 8 de maig.


El segon classificat del Concurs ha estat l’equip de Reus-1, que tot i haver quedat empatat a punts amb Sabadell, ha obtingut menor puntuació en la classificació que valorava l’assistència sanitària a les víctimes. En tercer lloc ha quedat l’equip dels bombers d’Olot.

Hi ha hagut altres premis, que valoraven aspectes individuals. D‘aquesta manera, el primer lloc quant al millor comandament ha estat per a en Xavier Guixé de l'equip de Lleida. La millor assistència sanitària l’han fet els bombers de Malgrat de Mar, i Olot, la millor tècnica general.

Els bombers de Lleida també han fet la millor maniobra ràpida i l’equip de Reus-1 s’ha classificat primer en la categoria de maniobra estàndard.

Per la seva banda, els nostres companys del torn D ja tenen en el seu punt de mira el campionat de Catalunya de Rescat de Víctimes en Accidents de Trànsit que es celebrarà a Tarragona l'any vinent.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você