dimecres, 29 d’abril del 2009

Extraordinària Jornada d'Excarceració

La Jornada d'Excarceració que va tenir lloc el divendres passat va satisfer a la majoria dels assistents.

Des d'aleshores i fins el dia d'avui, el nostre Cap de Parc com a representant dels Bombers de Tarragona, no ha parat de rebre felicitacions de molta gent que es va congregar el 24 d'abril al Complex Educatiu de Tarragona. També són d'agraïr les felicitacions que hem rebut directament a la nostra pàgina web.

La jornada va començar amb la inauguració per part de la nostra Directora General Olga Lanau. Seguidament van començar totes les ponències que hi havien programades, començant pel Jordi Asín parlant de l'APRAT. Després els hi va tocar el torn als representants de IADA amb tot el relacionat amb la seguretat pasiva. MERCEDES - Autolica va fer una correcta explicació de tot el relacionat pel que fa als rescats de trànsit amb vehícles pesats. El nostre Cogo, va intentar exposar i explicar totes les maniobres bàsiques d'excarceració amb menys d'una hora, i vaja si ho va aconseguir!. Per la tarda va tocar el torn a tots els equips participants en els simulacres exposar el seu model d'intervenció en accidents de trànsit, el model d'Euskadi (Vitòria-Gasteiz), el model dels nostres companys valencians, el model de Toledo i el nostre model, exposat pel Responsable d'accidents de Trànsit de Catalunya Roger Llinàs.

Per finalitzar la jornada es van realitzar tres maniobres, dos de les quals amb vehicles lleugers i una amb un vehícle pesat. Els equips de Vitòria i de València van ser els encarregats de treballar els vehicles lleugers, i l'equip del torn D del parc de Tarragona va realitzar la maniobra amb vehicle pesat. Totes tres van ser molt didàctiques i van intentar demostrar que en el món de l'excarceració es pot innovar constantment.


Des de la nostra pàgina web volem agraïr a tota la gent que ha fet possible el éxit d'una jornada com aquesta, així com tots els col.laboradors, assistents, bombers, ponents i entitats que han ficat els seu granet d'arena perquè tot sortís perfecte.

GRÀCIES A TOTS!

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você