dilluns, 21 de juny del 2010

ACOMIADAMENT DEL CAPORAL DE BOMBERS ANTONIO RODRIGUEZ “ TORRES”

El dia 5 de maig va ser l'última guàrdia del nostre company Antonio “Torres”, han passat 30 anys des de que un 18 d’agost de l’any 1980 va fer la seva primera guàrdia en l’antic parc de bombers ubicat en el carrer Prat de La Riba.

En aquesta última guàrdia els companys del torn B del parc de Tarragona va n preparar tot un seguit de homenatges a l'Antonio, per la seva carrera professional i per la seva estreta relació amb tots els seus companys. Els bombers del torn van enredar a la Montse, la dona del Antonio, a les seves filles i a les seves corresponents parelles, nets i el seu germà “Padilla”.

L'Antonio no s'esperava que aquell dia companys del parc de Tarragona que des de fa molt temps treballen junts i que ara estan en altres torns, i la seva pròpia família, li fessin una sorpresa tant agradable. Quan va entrar al menjador del parc i es va trobar a les seves dues famílies, la de casa i la professional, es va emocionar.

Va passar una estona recordant anècdotes de la vida professional, des de la seva època com integrant del grup subaquàtic del parc de bombers de Tarragona, recordant les magnífiques captures de peix, passant també a comentar els servies complicats.

El dia 4 de juny es va fer un sopar homenatge on van assistir companys de tots els torn del parc de bombers, companys del parc de Valls i de la Sala Regió de Tarragona, com també van assistir el Cap Area de Operacions de la Regió, el Cap de Regió d’Emergències de Tarragona i la seva dona, la Montse.

Als cafès es van apropar al restaurant, el cap d'Àrea de Prevenció i la dotació de bombers de guàrdia del parc de Tarragona per donar caliu i referendà l'homenatge a l'Antonio

Ara l'Antonio, disfrutarà del merescut descans de la jubilació amb la seva família, com de la seva nova macro moto per viatja amb la Montse.


Una abraçada dels teus companys bombers.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você