dilluns, 3 de maig del 2010

ACOMIADAMENT DE L‘OFICIAL DEL COS DE BOMBERS XAVIER ROVIRA

El dia 30 d’abril es va celebrar un sopar en homenatge a l’oficial del Cos de Bombers Xavier Rovira. Al sopar van assistir companys dels parcs de bombers Reus, Falset, El Vendrell, Valls, Hospitalet Infant, Tarragona i personal de la Sala de Control de Regió. També hi va assistir el Cap de Regió de Tarragona i el Cap de Regió de Terres d’Ebre. Hi eren presents la Isabel, la seva dona, les seves dues filles, la seva mare i les seves nebodes.


Va ser un acte emotiu on es van recordar anècdotes de la vida professional d’en Rovira, qui es va iniciar en la categoria d’auxiliar forestal al parc de Montblanc, com a professional a Cambrils, i que va arribar a la categoria de Oficial, dirigint en els últims anys els parc de Reus i Tarragona.


Els companys del parc de Reus el van obsequiar amb una reproducció gràfica “El pas del Temps”, on es representa l’evolució de l’equipament dels Bombers des dels anys 50 fins a l’actualitat.


L’Agustí va adreçar unes paraules a tots els assistents en les quals va reconèixer la carrera professional d’en Rovira. També va fer esment de la relació de companys que van tenir ja que ambdós van accedir plegats al Cos, i van exercir plegats com a sergents al parc de Reus.


Quan va arribar l’hora del cafè, es van apropar al Restaurant on tenia lloc la celebració, la dotació del personal de guàrdia del parc de Tarragona, per donar caliu i participar en l’homenatge a en Rovira.


En Rovira passa a fer una altra roda de guàrdies, guàrdies permanents, però no de bomber, sinó de pare, cuidant de les seves, la Leyao i la Yun al costat de la seva dona Isabel.


Des d’aquí rep una abraçada dels teus companys Bombers.


Tarragona, 3 de maig de 2010


veure document i fotografia


 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você