divendres, 13 de març del 2009

Accident mortal a la TV-7013

Al voltant de les 18:29h els bombers de Tarragona han rebut l'avís d'un accident de trànsit que s'ha produit a la carretera TV-7013 que va de Constantí a la Selva del Camp.

En l'accident s'han vist involucrats un camió i un turisme, concretament un BMW 320. A causa de les obres que s'estan realitzant en aquesta via desde fa uns dies, hi ha una contracurva bastant pronunciada que obliga als vehicles a reduir notablement la velocitat. Sembla ser que el turisme que circulava sentit La Selva del Camp ha entrat a una velocitat bastant per sobre del permès, xocant lateralment amb el camió que circulava sentit Constantí.


El resultat ha estat d'una persona atrapada (el conductor) i un altra de morta (l'ocupant del darrera del conductor). Les altres dos persones que viatjaven en dins del mateix turisme han resultat ferides lleus.A l'arribar els nostres companys al sinistre, han procedit a realitzar maniobres d'excarceració, fent un desmunt parcial de sostre i una posterior ampliació d'habitacle. Els bombers de Reus han arribat pocs instants més tard ajudant a realitzar les maniobres necessàries.

Amb poc menys de 15 minuts han pogut alliberar la persona atrapada, que ha estat atesa ràpidament pels serveis sanitaris.

Al servei s'han desplaçat dues dotacions de vehicles (el 6.12.40 i el 6.12.50) més el furgó de salvament de Reus (6.08.50), amb un total de 12 bombers.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você