dimecres, 28 de gener del 2009

l'IES Pere Martell al parc de Tarrragona

El passat 26 de gener, el parc de bombers va rebre la visita de 25 alumnes de l’IES Pere Martell, ubicat a l’antiga Universitat Laboral. Aquests alumnes cursen un cicle formatiu de Prevenció de Riscos Laborals.
En concret, tenen una assignatura anomenda emergències, en la qual estudien molts conceptes relacionats amb la nostra tasca, (cadena del foc, resistència i reacció al foc, agents extintors, hidrants…)


La visita va durar unes 2 hores i mitja. Va constar de dues parts, una a l’aula de formació, on van rebre una breu explicació de com està estructurat el cos de bombers i quines són les nostres principals actuacions, i una part més pràctica a les cotxeres. En aquesta segona part, és on van poder veure el nostre material i la seva diversificació, fet que, els va fer adonar de la varietat de tasques que formen l’ofici de bomber.
Evidentment també va haver temps per utilitzar extintors i pujar a fer un tomb amb els camions, (això agrada sempre, sigui quina sigui l’edat del nen/adult)
La visita va ser molt positiva, no només pels alumnes, sinó per nosaltres, ja que el grau de coneixement dels estudiants era força elevat, la qual cosa va fer que ens posessim les pil•les, i fessim explicacions més àmplies i tècniques.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você