dissabte, 28 d’abril del 2012

Bombers de Granollers guanyen el Concurs de Rescat


Els equips de Terrassa i Reus1 han obtingut la segona i tercera posició. Els tres primers classificats aniran al VIII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico.


L’equip dels Bombers de Granollers s’ha classificat en primer lloc al VIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat que, aquest any, s’ha celebrat a Terrassa. El segon lloc de la classificació general ha estat per l’equip de Terrassa i, el tercer, per l’equip dels Bombers de Reus1. Per tant, seran aquests tres els equips que representaran el Cos dels Bombers de la Generalitat al concurs estatal, que tindrà lloc a Toledo, entre els dies 29 de maig i 1 de juny.
 
Granollers també ha estat el millor equip en la maniobra estàndard i en la categoria de millor atenció sanitària. A més, ha quedat tercer en la maniobra ràpida.
 
L’equip de Bombers de Terrassa ha obtingut la primera posició en la maniobra ràpida i el seu comandament ha estat el millor valorat del concurs. Han quedat en tercera posició en la maniobra estàndard.
Finalment, Reus1 ha guanyat en la categoria de millor equip tècnic i ha quedat en segon lloc tan en la maniobra estàndard com en la ràpida.

Tres companys del nostre parc han participat en aquest concurs. En Xavier Guixé amb l'equip de Lleida, Gabriel Cogolludo amb l'equip de la Regió de Lleida i l'Ivan Esteve amb l'equip de Mollerussa.


 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você