diumenge, 26 de febrer del 2012

Foc de vivenda al carrer Rovira i Virgili

Els Bombers de Tarragona van intervenir en un incendi de vivenda el passat dissabte 25 de febrer. Minuts després de les dues del migdia, es va rebre l’avís d’un incendi al carrer Rovira i Virgili número 30 de la ciutat de Tarragona.
Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions del nostre parc, les quals van poder accedir a l’interior de l’immoble i localitzar el punt de foc ràpidament. L’incendi, que va cremar una habitació doble i la meitat del menjador al cinquè pis, es va controlar en poc menys d'una hora.
L’edifici, un bloc de pisos amb vuit plantes, va estar evacuat parcialment com a mesura preventiva. Els veïns de les plantes superiors al pis sinistrat van estar confinats a casa, ja que el fum afectava el tram d’escala.
El Sistema d’Emergències Mèdiques va mobilitzat cinc unitats, què van atendre i donat d’alta al lloc tres persones i en van evacuar tres més; dos a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i una altra a l’Hospital Joan XXIII. Tots els afectats presentaven símptomes de caràcter lleu.
Els veïns de les plantes superiors van poder tornar a casa, mentre que els habitants del pis afectat pel foc (quatre persones) van ser reallotjats, ja que la vivenda va quedar inhabitable.
Estat en que van quedar els cascs de dos dels nostres companys que van participar en l'extinció

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você