diumenge, 21 de març del 2010

Lliurament de medalles

El divendres 19 de març es van lliurar les medalles als bombers que cumplien 20, 25 i 35 anys de servei dins del cos de Bombers. També es van lliurar 3 mencions honorífiques (als dos companys pilots que van perdre la vida de l'empresa TAF helicòpters i al Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya) i 8 medalles d'or per serveis excepcionals, 5 de les quals anaven dirigides als membres del Graf Lleida que l'any passat vàren perdre la vida a l'Incendi d'Horta de Sant Joan. Les altres eren per a en Josep Pallàs (6è membre del Graf Lleida que va quedar greument ferit) i per als GRAE d'Olot i Camprodon, a més del Bombers Voluntaris de l'Escala.

Del nostre parc van rebre medalla d'Argent (pels 25 anys de servei) en Francisco Núñez, en Xavi Fau, en Jaume Navarro i en Paco Gómez. En Paco Cambil va rebre la de bronze (pels 20 anys de servei).

El conseller Joan Saura ha felicitat a tots els guardonats, a qui ha dit que “els bombers de la Generalitat no només esteu molt preparats sinó que exerciu la vostra professió amb vocació, i això us honora”. En aquest sentit el conseller ha dit també que els bombers “exerceixen una tasca admirable i que permet també la millor recompensa que hi ha, aquella que expressa directament l’afecte de la ciutadania”. I ha continuat: "Poden estar ben segurs que tant el Govern com els ciutadans i ciutadanes, i jo el primer, estem profundament orgullosos dels nostres bombers”.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você