dissabte, 23 de gener del 2010

Dinar de comiat d'en Josep Sepulveda

El dia 21 de gener es va celebrar el dinar d’acomiadament del nostre Company Josep Sepulveda. Va ser tota una sorpresa pel Josep!

Van assistir al dinar 36 companys del parc de bombers i companys de la sala de Regió d’Emergències. Tot seguit es va desplaçar al restaurant tot el personal de guàrdia de torn amb els vehicles operatius, per prendre cafè amb en Josep, també vam contar amb la presència del nostre Cap de Regió Agustí Gatell que va fer-li entrega d’un llibre de la historia de Bombers de Catalunya, així com un detall de la Regió de Tarragona.

Es va rebre amb un fort aplaudiment a en Josep quan va aparèixer en el Restaurant, també estava el José Marmol (l’últim jubilat del parc) i li vam fer entrega d’un llibre amb un reportatge fotogràfic de la seva Jubilació.

Va ser un dia molt entranyable per a en Josep, després de 34 anys de servei en el Cos de Bombers de Tarragona, envoltat de tots els seus companys, els quals li van rendir un reconeixement molt merescut per la seva trajectòria professional.

Gràcies Josep “Nene”.

més fotografies

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você