dijous, 24 de desembre del 2009

CAMPIONAT DE POLICIES I BOMBERS. Andorra 2010.

Amb motiu del proper CAMPIONAT EUROPEU DE POLICIES I BOMBERS, que es celebrarà a Andorra dels dies 26 de juny al 3 de juliol de 2010, i pel interès que algun de vosaltres ha mostrat en participar en aquest Campionat, des del parc de bombers de Tarragona a traves de la seva Associació ACTIVITAS LUDIQUES PARC DE BOMBERS DE TARRAGONA us proposem de fer un equip, on cadascú pugui triar l’esport que més l’hi convingui. La pàgina web per veure tota la informació sobre el campionat i la oferta esportiva.


La proposta de Activitats Lúdiques seria, que en un principi tothom es pagués la seva inscripció i més endavant en funció de les subvencions o esponsoritzacions que es poguessin obtenir, s’usarien per cobrir les despeses o part d’elles.

A dia d’avui les inscripcions ja estan obertes, el preu d’aquestes fent-les abans del 15 de gener és de 50 euros per participant, després d’aquesta data, la inscripció augmenta fins als 70 euros. Cada esport que vulgui fer-se demés caldrà afegir-hi 15 euros .


Qualsevol consulta o dubte posar-se en contacte amb oficines parc, la persona que coordinarà l’equip serà el Bomber 1ª Ramon Barceló.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você