dijous, 12 de març del 2009

Jornada per als més menuts


Amb motiu de la celebració del 150è aniversari de la creació del cos de Bombers de la ciutat de Tarragona, es realitzen tot un seguit d’actes tant esportius com jornades tècniques relacionades amb les emergències, com la Jornada pels mes Menuts.


Dins la jornada pel mes Menuts, el proper dia 28 de març (torn de treball C) a les 10:00 i fins les 13:00 hores, en la Rambla Nova de Tarragona es desenvoluparà la Jornada Infantil esmentada, com també l’exposició de vehicles, eines i equipaments del Cos de bombers.


És per aquet motiu que per porta a terme aquesta jornada (se adjunta programa) que necessitem personal que col·labori ens els diferents tallers i en la gimcana que es portarà a terme.


Tothom que vulgui col·laborar en la jornada, adreçar-se mitjançant correu electrònic al parc de bombers de Tarragona, capbomberstarr@gencat.cat indicant nom i un telèfon de contacte, i disponibilitat del divendres per la tarda per començar a muntar l’escenari de la gimcana. La resta que no tingui disponibilitat el divendres quedaren convocats el dissabte a les 8:00 del mati en el parc de Bombers de Tarragona o en el la Rambla Nova.


Per qualsevol aclariment o preguntes podeu adreçar-se al Bomber Sergi Feijoo (Torn B) Coordinador de la Jornada, telèfon del parc 977 54 98 57.


L’organització us donarà l’esmorzar i una samarreta de record, com també mil gracies per la col·laboració. Us convocarem el dia abans.


Rebreu una salutació molt cordial,

Francisco Núñez Martín, Cap de Parc.


PER A MÉS INFORMACIÓ clikqueu aquí.

3 opina:

Daniel ha dit...

els vehicles estaràn de servei? o estaran de baixa durant aquest horari?

Florecilla ha dit...

Puntuales estaremos el próximo sabado para ayudar en todas las actividades que haga falta!

Anònim ha dit...

La canalla dels Xiquets de Tarragona hi serem passant-ho bé !!!

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você