divendres, 29 de gener del 2010

PROCEDIMENTS DE CONTROL TAULA ERA

En el dors de la Taules ERA que tenim al parc (6.12.40 i 6.12.30), s'ha enganxat un resum explicatiu del procediment de control dels equips ERA.

Aquesta engantxina es un resum molt simplificat de tot aquest procediment, de tal manera que si es té qualsevol dubte a l'hora d'emprar-la es pot consultar molt ràpidament tant sols girant-la.

dissabte, 23 de gener del 2010

Dinar de comiat d'en Josep Sepulveda

El dia 21 de gener es va celebrar el dinar d’acomiadament del nostre Company Josep Sepulveda. Va ser tota una sorpresa pel Josep!

Van assistir al dinar 36 companys del parc de bombers i companys de la sala de Regió d’Emergències. Tot seguit es va desplaçar al restaurant tot el personal de guàrdia de torn amb els vehicles operatius, per prendre cafè amb en Josep, també vam contar amb la presència del nostre Cap de Regió Agustí Gatell que va fer-li entrega d’un llibre de la historia de Bombers de Catalunya, així com un detall de la Regió de Tarragona.

Es va rebre amb un fort aplaudiment a en Josep quan va aparèixer en el Restaurant, també estava el José Marmol (l’últim jubilat del parc) i li vam fer entrega d’un llibre amb un reportatge fotogràfic de la seva Jubilació.

Va ser un dia molt entranyable per a en Josep, després de 34 anys de servei en el Cos de Bombers de Tarragona, envoltat de tots els seus companys, els quals li van rendir un reconeixement molt merescut per la seva trajectòria professional.

Gràcies Josep “Nene”.

més fotografies

dimecres, 20 de gener del 2010

VI ENCUENTRO NACIONAL de RESCATE en ACCIDENTES de TRÁFICO


El Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Vilaseca i l'Associació Professional de Rescat en Accidents de Trànsit (APRAT), organitzen per aquest 2010 el VI ENCUENTRO NACIONAL de RESCATE en ACCIDENTES de TRÁFICO

Els dies 11, 12, 13 i 14 de maig les poblacions de la Pineda i Vilaseca (el Tarragonés) acolliran aquest esdeveniment de caire nacional on es podran veure les millors maniobres de rescat en accidents de trànsit.

L'any passat en motiu del 150 aniversari dels Bombers de Tarragona, ja es va organitzar una jornada dedicada a l'excarceració que va ser tot un èxit. Van participar-hi diferents entitats, aportan totes elles el seu granet de sorra en cadascun dels seus àmbits.

Des d'aqui animem a tots els companys a participar-hi, i a la resta convidar-vos a presencià un gran espectacle que de ben segur agradarà a tothom.

diumenge, 10 de gener del 2010

Consells davant de l'onada de fred

Des de la web de la Generalitat de Catalunya s'han fet arribar una sèrie de consells i recomanacions per estar preparats davant del fred i durant una nevada tant si sou a casa com si esteu conduint. Amb l'arribada de l'hivern es recomanable estar informat de les previsions meteorològiques i de l'estat de la xarxa viària.


divendres, 8 de gener del 2010

Formació Continua 2010


L'Institut de Seguretat Pública de Catalunya ja ha tret l'oferta formativa pel personal de bombers per aquest any 2010.

El sistema per apuntar-se serà el mateix de l'any passat, és a dir, abans del 31 de gener tot el personal que estigui interessat en alguns d'aquests cursos ho haurà de fer a través de la Intranet d'Emergències o mitjançant fax a l'ISPC.


Des de la nostra web volem que tingueu accés a tota la oferta formativa per si us interessa alguns dels cursos.

OFERTA FORMATIVA 2010

dijous, 7 de gener del 2010

Consells de la DGT.

Des de la Direcció General de Trànsit es vol consciencià de tots els perills que estan presents mentres conduim. És per això que durant aquestes festes nadalenques i des de la pàgina web de la DGT, s'han fet públiques una sèrie d'infografies on s'adverteixen tots aquests perills, així com diferents consells en cas de riuades, fort vent, etc.

Entre d'altres infografies hi destaquen les que parlen de: el passatger assasí, el perill de sentar-se malament en els seients del vehicle, com funciona el ESP, saber frenar bé, com adelantar o perquè es produeix el fenòmen del aquaplaning.

Nosaltres, els bombers de Tarragona, em pensat que és una iniciativa molt acertada, per la qual cosa fem la màxima difussió per a que tots vosaltres pugueu estar ben informats alhora de sortir a la carretera d'ara endavant.

INFOGRAFIES ANIMADES DE LA DGT

dilluns, 4 de gener del 2010

En JOSEP SEPULVEDA es jubila

El dia 1 de gener d'aquest nou any 2010, s'ha jubilat el bomber de 1a Josep Sepulveda Arroyos, desprès de 34 anys de servei en el parc de Bombers de Tarragona.

En Josep va néixer a Tarragona concretament al Barri del Serrallo i es sent molt orgullós de ser fill d'aquest barri tant popular i alhora emblemàtic de la nostra ciutat.

Des d'aqui li volem rendir un carinyos homenatge desitjant-li que gaudeixi d'una molt merescuda jubilació.

Els teus companys entre d'altres coses et volem dir: Gràcies Josep!

Escrit en Homenatge a en Sepu, àlies "nene".


 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você