divendres, 24 de juliol del 2009

No us oblidarem companys

De totes les experiències que es poden viure dins d'aquesta més que professió, el passat dimarts em va tocar viure la pitjor de totes, la mort d'un amic i company.

Era un foc més, un de tants. Als voltants de la mitja tarde i a mesura que ens aproximaven veiem cada cop més gran aquell ambient infernal, apocal.liptic i gairebé premonitori del que seria una gran tragèdia.

Un cop més, un de tants, vam començar a fer la nostra feina, ignorants de que en aquell mateix moment el destí m'estava arrancant un gran amic del meu costat. Va ser molt dur quan vaig rebre la noticia. Incrèdul vaig voler comprovar per mi mateix que allò no era veritat, que no havia passat, però lamentablement, ara sí que ja no podia dir que em tornaria a trobar amb el meu amic David, un cop més, un de tants...

David sempre serás la meva referència siguis on siguis. Bomber de pura vocació, em vas ensenyar fins a on es pot arribar a estimar aquesta feina. No ho oblidaré mai.

Des d'aquest petit racó, tots els companys del parc de Tarragona volem expressar el més sentit condol a les famílies dels nostres companys que van perdre la vida el passat dimarts en el foc dels Ports de Beseit, i dir-los-hi a ells, a en David, en Ramon, en Jordi, en Jaume i en Pau que el seu record sempre es mantindrà viu entre nosaltres. De la mateixa manera desitgem que en Pep pugui està entre nosaltres el més aviat possible.

Cogo.

6 opina:

Anònim ha dit...

No sóc bomber, sóc metge però permeteu-me opinar en el vostre blog. Crec que sou els herois contemporanis, sempre poc recompensats i oblidats, però sabeu que hi ha gent que us admira per allò que feu.
Albert.

Ramon B. ha dit...

Ànims Cogo. Aquesta vida és molt injusta i és molt dur perdre un amic,però cal fer el cor fort i pensar en els bons moments gaudits amb ells. Una abraçada.

Jaume ha dit...

No ni han paraüles fetes a mica per aquest mals moments, però si que pot fer sempre una valoració individual de la tasca que fas, com a bomber sempre tindràs la gran satisfacció d'ajudar als altres, això es palpable i ja es part del nostre caràcter. Mira endavant que tens companys al teu costat

Juanjo Soria ha dit...

Cogo,no hay palabras que poder decir, pero como dicen los tibetanos: "el duelo es un proceso de cambio y con la muerte termina una vida pero no una relacion. Esta se modifica de una relacion de presencia a una de ausencia, pero la de desaparicion de alguien a quien queremos no nos obliga a olvidarlo"
Muchos animos. Y yo como mujer de bombero se que vuestra profesion tiene momentos muy bonitos pero tambien los hay de dolorosos, y espero que de estos ultimos tengamos muy pocos.
Un fuerte abrazo.
ALICIA

Bombers Matadepera ha dit...

Hem perdut quatre dels nostres millors bombers. La tragèdia ha estat fruït de la mala sort. És indignant, ofensiu i inadmissible que es critiqui i es qüestioni la feina del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. I menys quan ho fan persones que no tenen ni els coneixements ni la preparació per fer-ho. Realment saben com actuen els bombers? Coneixen tots els seus protocols? La resposta és clara: no! Hi hauria d'haver una mica de decència, especialment en la classe política i alguns periodistes, i no aprofitar-se de les desgracies per exercir només la crítica per la crítica i per crear mala maror.El nostre Cos de Bombers és un dels millors del món en la lluita contra incendis forestals i els seus membres saben el que fan i estan preparats per fer-ho. Els bombers a part de ser uns excel·lents professionals en la seva feina, son unes persones que els apassiona la seva tasca i que si cal, es deixen la vida per ajudar els demés. Com han demostrat els cinc bombers morts en el foc d'Horta de Sant Joan. Descansin en pau.

Anònim ha dit...

ola, em dic Roger i soc de cornudella de montsant. Us desitjo molta sort kada vegade ke pujeu al camio i ke sobretot torneu a casa. tinc 13 anys i mapasioneu, u se tot sobre els bombers pero tmbee em saben molt de greu les noticies com les de horta de sant joan, i ke d'ara en endevant, pujeu a l'auto-bomba, a l'avio bombarder, a l'helicopter de comandament o simplement al cotxe de comandament ke aneu am molt de compte i desde aki dono el meu condol a les families, amiks, coneguts i a tot el cos de bombers de la generalitat per els 5 bombers morts.
em sap molt de greu :(



molta sort!

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você