diumenge, 26 d’abril del 2009

Èxit rotund a la Pedalada del 150 aniversari

La setmana pasada va tenir lloc la Pedalada del 150è aniversari dels Bombers de Tarragona. Amb un dia esplendoròs com a teló de fons, més d'una cinquantena de persones van practicar una jornada ciclista on el companyerisme i la bona predisposició va marcar bona part de l'event.

A les 10 del dematí es donava el tret de sortida. El bon temps va acompanyar durant tota la Pedalada.

Els corredors amb més nivell, van començar a marcar distàncies des d'un primer moment, fent que el gruix de participants quedés una mica endarrerit. Molts dels ciclistes van optar per fer el recorregut llarg, fent que els nostres companys que estaven als avituallaments treballessin d'alló més, degut al desgast físic que arrossegaven alguns dels participants.

Al final, bocates i refrescs per tothom i repartiment de premis per als justos guanyadors.