dimarts, 27 de gener del 2009

Campionats de Futbol 7 i de Voleibol del 150 aniversari



El dia 5 de febrer en el Camp de Futbol de Torreforta es celebrarà el torneig de FUTBOL 7 que s'inclou dins dels actes del 150 aniversari.

Participaran els Mossos d’esquadra, Guàrdia Urbana de Tarragona, Policia Nacional, Bombers Parc de Reus i els Bombers del nostre Parc.

El torneig començarà a les 9:00 del mati i durant la competició es realitzarà l’esmorzar de germanor dels participants en l’acte esportiu.

Al voltant de les 14 hores es farà l'entrega del trofeus. Es convidarà a l’acte esportiu als Caps dels respectius cossos de seguretat que participen en el Torneig.

Per altra banda el dia 13 de febrer es realitzarà un triangular de voleibol, els equips que participaran seran la Guàrdia Urbana de Tarragona, bombers parc de Reus i bombers del parc de Tarragona, el torneig tindrà lloc al Poliesportiu de Camp-clar, un cop finalitzat es realitzarà l'entrega de trofeus.

El coordinador d'aquests torneigs és en Juanjo Millón, caporal del torn A. Si voleu fer qualsevol proposta o teniu algun dubte sobre aquests esdeveniments, no dubteu en posar-vos en contacte amb ell.

Des de la nostra web us animem a que no us perdeu aquests torneigs de futbol 7 i de voleibol, que de ben segur seran un gran espectacle.

 
Bombers Tarragona - © 2007 Template feito por Templates para Você